fbpx

Dames & heren kleding

Onze missie is het op een ongedwongen en leuke manier onze klanten bij te staan in het vinden van de voor hen juiste en betaalbare kleding door middel van een persoonlijk advies,  deskundigheid van ons personeel, een zo uitgebreid mogelijke collectie en het bieden van kwaliteit en service.

dameskleding

Bij Update Womenswear vind je persoonlijke aandacht, wij nemen de tijd voor je zodat je de juiste kledingstukken aan kunt schaffen, wij geven een eerlijk advies over pasvorm, kwaliteit en draagbaarheid. En alles onder het genot van een kopje koffie. 

herenkleding

Wij hebben gekozen voor een casual en trendy uitstraling voor de hedendaagse man met merken die een geheel vormen en geschikt voor  de vrije tijd en gelegenheid,en tevens ook met elkaar te combineren zijn.Naast de kleding hebben wij ook schoenen in ons assortiment van het merk Gaastra waardoor wij onze klanten van top tot teen kunnen aankleden.

DESKUNDIG & eerlijk Advies.

De dames en herenkledingzaken van Hoogezand met betaalbare kleding voor alle leeftijden.

Niet bij elkaar in maar wel bij elkaar om de hoek

 

Wekelijkse leveringen

We hebben wekelijks nieuwe leveringen van onze merken zodat er elke dag wel weer iets nieuws te zien is in onze winkel.

 

spaar systeem

Speciaal voor u hebben wij een automatisch spaarsysteem, bij elke aankoop – indien niet afgeprijsd – ontvangt u bij elke euro een punt. 500 punten geeft u recht op een korting van €25,- op uw volgende aankoop.

uitgelicht

Dagelijks vind je in onze dames en heren zaak unieke en betaalbare kleding en hieronder vind je de uitgelichte en door ons geselecteerd items.                                

uitgelicht voor Heren

 

onze merken

Bekende en betaalbare merken vind je in beide winkels, hieronder zie je een overzicht.

Voor de heren kan je terecht voor de volgende maten: jeans 27-42 in de lengte 32-34-36-38 en kleding van S t/m XXXL.

In onze dameswinkel vind je de volgende maten: broeken maat 27 t/m 34 en diverse lengte maten. Kleding van: XS t/m XXL.

naast elkaar gevestigd

Update Hoogezand bestaat uit een losse dames en heren zaak. Op nog geen 50 meter afstand naast elkaar. Dat betekend dezelfde kwaliteit en service voor zowel dames als heren, zo ben je met 1 bezoek direct geslaagd voor de heer én de dame. De koffie staat klaar.

de koffie staat klaar

Zien we je binnenkort in onze winkels?